Ejendomsservice

Med stabil døgnvagt

Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Specialister i vvs ejendomsservice

Vi tilbyder ejendomsservice fordi vi er specialister i renovering, vedligeholdelse og modernisering af samtlige VVS installationer.

vesterled vvs yder vvs ejendomsservice

Vi laver ejendomsservice til alle former for ejendomme herunder boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, kontorhoteller og private bygninger.

Mange ejendomme har ikke tilknyttet en vicevært, og derfor kan det være fordelagtigt, at have en anden form for fast ejendomsservice. Vi slår ikke jeres græs, men til gengæld vedligeholder vi alt inden for køkkenbadeværelse, gas, vand og varme. Derudover foretager vi renovationer, reparationer og målerhåndtering, når dette er nødvendigt.

Vi arbejder hurtigt. Hvis uheldet er ude, sikrer vi, at nedetiden bliver så kort som mulig, og lejerne/ejerne bliver mindst muligt generet. Som en del af samarbejdet vil ejendommen kunne tilkalde Vesterled VVS døgnet rundt, hvis det ønskes. Der vil være mulighed for at opsætte regler og retningslinjer for, hvad der eventuelt skal udbedres akut, og hvad der ønskes udskudt til næste dag.

Få et godt tilbud

 • Hidden
 • Upload dine filer her
  Accepterede filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max. fil størrelse: 8 MB, Max. antal filer: 10.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Du kan trygt stole på os

  Hos Vesterled VVS ønsker vi at være en fast samarbejdspartner når det kommer til ejendomsservice, fordi vores mål er at opbygge længerevarende faste relationer til vores kunder. Vi går op i, at vores kunder har tillid til os, og får en god kvalitetsoplevelse. Vi overholder derfor altid vores aftaler, og lægger stor vægt på at yde en personlig service.

  Som erfaren og autoriseret VVS-installatør kan vi tilbyde en god aftale om professionel og tilfredsstillende ejendomsservice. Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om mulighederne for at få os tilknyttet som fast VVS firma for din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 4054 0301 eller e-mail info@vesterledvvs.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vil vi kontakte dig. Vi holder til i Brøndby, men servicerer hele København og Vestegnen.

  Leder du efter en der kan yde ejendomsservice på din(e) bygninger? Så er Vesterled VVS den rigtige virksomhed for dig.

  Hvorfor os?

  Vesterled er din lokale VVS´er på Vestegnen

  Selvom vi kun har eksisteret siden år 2017, så har Martin Nørgaard, der er stifter af firmaet, over 14 års erfaring. Dermed er du sikker på, at han har den erfaring, der skal til for at løse din opgave. Han har prøvet lidt af hvert, og han giver sin erfaring videre til sin lærling løbende, så han får opbygget en masse kompetencer, som gerne skal ende ud i en god fast medarbejder fremover.

  Vores kompetente medarbejdere får efteruddannelse, sådan at de kan de nyeste teknikker og metoder, der optimerer deres arbejde, så du får den kvalitet og den holdbarhed som du forventer. Ydermere er vi autoriseret VVS-installatør, så du ved, at du er i sikre hænder. Vores mål er at være effektive uden at gå ned på kvaliteten, det er det pga. vi ved, hvor irriterende det kan være at ikke kunne bruge sit køkken, bad eller hvad det end måtte være.

  Vi arbejder primært i områderne Brøndby, Albertslund, Glostrup, generelt på Vestegnen. Skulle det dog ske at du befinder dig uden for disse områder, så tager vi gerne en snak om vi ikke kan finde en løsning til dig. Du kan finde vores kontakt oplysninger her.

  Vi er medlem af Tekniq´s garantiordning

  Vi går ikke før vi selv er 110% tilfredse med arbejdet. Vi behandler opgaven som var det hjemme ved os selv, på den måde bliver det et perfekt resultat hver gang. Dog er vi kun mennesker, så vi ved godt at fejl kan ske. Derfor har vi valgt at være medlem af Tekniqs garantiordning. Det betyder, at du er dækket i op til 150.000 kr., hvis der skulle være fejl og mangler ved vores arbejde. På den måde kan du være endnu mere tryg ved at vælge os til dit næste VVS projekt.

  Døgnservice

  Vi yder døgnservice, da vi godt ved at ulykkerne kan opstå i mellem 16 og 08. Du kan ringe dag og nat hele året rundt, så er vi klar. Vi aftaler sammen med dig, hvilke ting der hører ind under akutte problemer, og kategorisere dem efter hvilke ting der skal fikses i dag og dem der kan vente til i morgen.

  Kontakt os


  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så ring i dag og hør mere på 40 54 03 01, eller skriv til os på info@vesterledvvs.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Ikke det du ledte efter? Se her for vores andre ydelser:

  ★★★★★

  Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

  Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
  Lisa Levin
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefale Vesterled VVS

  Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
  Thomas Kruse-Olsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

  Kan varmt anbefales
  Kurt Andersen
  via Google