Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Har du brug for en VVS´er i Brøndby eller omegn, så kan
du med tryghed vælge os.

Hvorfor os?

Vi stiftede firmaet i år 2017, men Martin Nørgaard, som har stiftet det, har over 14 års erfaring som VVS-installatør. Der er erfaring fra diverse firmaer mht. VVS-installation og fra et større ingeniørfirma, som rådgiver. De mange års erfaring, har givet en masse kompetencer i forhold til teknikker og metoder der er med til optimere vores arbejde. Det betyder at du som kunde får det bedste resultat, hver gang. Vi yder 110%, det gør vi så du som kunde bør være mere end tilfreds med det stykke arbejde vi har udført.

Martin siger:

“Med al den erfaring i bagagen syntes jeg, at det var på tide at starte mit eget, og det har vist sig at være helt fantastisk. Vi har nu en masse samarbejdspartnere og generelt en bred omgangskreds, som er med til at hjælpe med vores arbejde, og vi kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer dig.”

Vestegnens VVS´er

Vi arbejder primært i områderne Glostrup, Brøndby, Albertslund og generelt på Vestegnen. Hvis du dog skulle befinde dig udenfor disse områder, så er du stadig velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning

Heldigvis laver vi meget sjældent fejl, men for din skyld har vi valgt er være medlem af Tekniqs Garantiordning. Det betyder at du er dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. Det har vi valgt så du kan være helt tryg ved at vælge os til din næste opgave.

Ring i dag

Vi laver alle opgaver, store som små. Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os på telefonnummer 40 54 03 01 og hør mere, eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Døgnservice

Vi har døgnservice, så du kan ringe både dag og nat, da vi godt ved at problemerne kan opstå mellem 16 og 08.

Send en besked

Send besked

info@vesterledvvs.dk

★★★★★

Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
Lisa Levin
via Facebook

★★★★★

Kan klart anbefale Vesterled VVS

Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
Thomas Kruse-Olsen
via Trustpilot

★★★★★

Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

Kan varmt anbefales
Kurt Andersen
via Google