VVS FIRMA MED STOR ERFARING - Skal du være med?

Vesterled VVS blev i 2017 stiftet af VVS-installatør Martin Nørgaard. Før firmaets opstart har Martin mere end 14 års praktisk erfaring og indsigt i VVS Faget. Erfaringen kommer fra både praktisk erfaring som VVS Montør, samt rådgivning og konsulent arbejde fra større virksomheder. Hos Vesterled VVS arbejder vi både for private, såvel som erhvervsdrivende. Derfor søger vi en VVS montør der ikke er bleg for en udfordring, samt kan hjælpe og rådgive vores kunder, uanset hvilken opgave der er tale om.

Ønsker du at høre mere om vores firma, eller søger du nyt arbejde med gode kollegaer og plads til udvikling? Så er du velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

ET MODERNE VVS FIRMA

Hos Vesterled VVS elsker vi vores arbejde. Vi hjælper på daglig basis danskere i og omkring Storkøbenhavn med traditionelt VVS-arbejde, dog med vores egne, unikke tilgange til faget. Vi mener at vores løsninger ikke kun skal gavne kunden, men også være energi og miljøvenlige. Derfor har vi i firmaet stort fokus på at holde os opdateret omkring de nyeste og bedste metoder, teknikker, værktøjer og muligheder. Ønsker du arbejde hos Vesterled VVS, skal du derfor ikke være bange for at blive udfordret, og konstant at lære og udvikle dig selv.

Som vores nye VVS-montør eller fagmand i et lignende fag, forventer vi at du kan arbejde sammen med andre, og du kan prioritere kunden. Dog betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med kvaliteten af vores løsninger. Selvom vores kunders behov altid er vores første, og største prioritet, er det vigtigt at du kan rådgive og vejlede. Du skal kunne identificere den helt rette løsning, som kunne formidle hvorfor denne løsning er den rigtige.

Da vi arbejder med mennesker, er det ligeledes vigtigt, at vores service og kommunikation er knivskarp. Skulle der mod forventninger opstå et problem med vores løsning, er det vigtigt at det bliver håndteret hurtigt og effektivt.

Ligeledes er det at du som person er venlig, smilende og imødekommende. Du vil som VVS Montør være vores ansigt udadtil, og det vil være dig der taler og arbejder med kunden. Vi ønsker at vores kunder vil vende tilbage i fremtiden, og derfor er det vigtigt at vi opbygger en god relation. Søger du job som VVS-montør, eller en lignende stilling i København, eller ønsker du at lære mere om vores firma, er du altid velkommen til at kontakte os.

vesterled vvs installatør

Faglig profil

For at sikre vores kunder professionelle og holdbare løsninger, er det vigtigt for os, at vores nye medarbejder har erfaring i branchen. Derfor søger vi en fagmand der opfylder de følgende krav:

For at finde de rette kandidater til vores VVS Job, søger vi individer med den rette tilgang til arbejdet. Et VVS montør job hos Vesterled VVS kræver ikke kun tekniske forståelse og indsigt i faget, men også gå-på-mod og en løsningsorienteret tankegang. Derfor er din personlighed ligeledes vigtig i vores VVS stillinger.

Arbejdsopgaver:

Hos Vesterled VVS er det vores første, og største, prioritet at kunne hjælpe alle der spøger. Som vores nye VVS -medarbejder, kan du derfor forvente en spændende arbejdsdag med stor variation. I løbet af en almindelig uge kan du derfor regneat arbejde med de følgende opgaver:

Kontakt os og hør mere om vores ledige job som vvs

Er du uddannet VVS montør, eller udannet indenfor et lignende fag, og søger nye udfordringer, varieret arbejdsopgaver og gode kollegaer? Så er du velkommen til at kontakte os. Uanset om du søger nyt arbejde, eller blot ønsker at høre mere om Vesterled VVS, er vi altid klar til at tage en snak om din fremtid i firmaet. Du kan fange os på tlf. 4054 0301 eller e-mail info@vesterledvvs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

★★★★★

Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
Lisa Levin
via Facebook

★★★★★

Kan klart anbefale Vesterled VVS

Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
Thomas Kruse-Olsen
via Trustpilot

★★★★★

Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

Kan varmt anbefales
Kurt Andersen
via Google