Varmeanlæg

Fjernvarme, gulvvarme og centralvarmepumper

Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Klar til at hjælpe dig med dit varmeanlæg

Hvis dit varmeanlæg ikke fungerer optimalt, kan du mærke det på temperaturen og i sidste ende også på varmeregningen – Når det er ineffektivt, bliver det dyrt i drift. Derfor står Vesterled VVS klar til at hjælpe dig både med hænder og sjæl, så du ikke taber flere penge end højst nødvendigt.

VESTERLED VVS INSTALLERER, EFTERSER OG SERVICERER GERNE DIT VARMEANLÆG

Vi installerer både nye varmeanlæg, og efterser og servicerer det eksisterende. Af nye varmeanlæg har vi stor erfaring med opsætning af varmeinstallationer for gulvvarme og fjernvarme. Gulvvarme bliver en mere og mere populær energioptimeringsløsning for primær varmekilde i en bygning, fordi denne form for skjult varmeanlæg er i overensstemmelse med efterspørgslen på et praktisk og stilrent design af hjemmet.  

Af eksisterende varmeanlæg tilbyder vi en grundig gennemgang, så det fungerer optimalt. Yderligere tilbyder service og professionel varmestyring. Det er vigtigt, at installation og vedligeholdelse udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med Vesterled VVS som partner, har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Få varmen igen med et velfungerende varmeanlæg

Hos Vesterled VVS kan vi godt lide at lave varmeanlæg. Vi lægger meget vægt på at rådgive vores kunder til de bedste energioptimeringsløsninger, der passer til deres behov. Vi udfører derfor meget optimeringsarbejde med gulvvarme, fjernvarme og centralvarmepumper. Derudover udfører vi også meget VVS arbejde med radiatorer og radiatorventiler.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om dine muligheder, så vi sammen kan give dig varmen igen. Vi kan kontaktes på tlf. 4054 0301 eller e-mail info@vesterledvvs.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vil vi kontakte dig. Vi holder til i Brøndby, men servicerer hele København og Vestegnen.

Du kan klikke her, for at komme til vores kontaktformular.

Få et godt tilbud

 • Hidden
 • Upload dine filer her
  Accepterede filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max. fil størrelse: 8 MB, Max. antal filer: 10.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  ★★★★★

  Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

  Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
  Lisa Levin
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefale Vesterled VVS

  Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
  Thomas Kruse-Olsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

  Kan varmt anbefales
  Kurt Andersen
  via Google