NYT KØKKEN

VI TAGER OS AF VVS I KØKKENER

Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

VI ER SPECIALISTER I AT LAVE NYT KØKKEN

Vesterled VVS har bred erfaring inden for VVS arbejde i køkkener – især nyt køkken. Vi kan hjælpe dig med alle former for afløbsinstallationer, brugsvandsinstallationer, faldstammer, køkkenbatterier, køkkenvask, komfur og opvaskemaskiner.   

LÆS MERE OM FASTE PRISER OG MONTERING AF:

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om dine muligheder, så vi sammen kan skabe VVS’en i et nyt køkken, der passer til dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 4054 0301 eller e-mail info@vesterledvvs.dk. Du kan også udfylde formularen her, og så vil vi kontakte dig. Vi holder til i Brøndby, men servicerer hele København og Vestegnen.

Få hjælp til nyt køkken

Vesterled VVS har stor erfaring med VVS arbejde i forbindelse med renovering og udskiftning af køkkener.

Står du og overvejer at renovere eller udskifte dit gamle køkken ud med et nyt, så tag Vesterled VVS med på råd, da vi har mange års erfaringer med såvel store som små køkkener. Vi vil sammen med dig finde frem til den optimale løsning for, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan du ønsker et nyt køkken skal være. Der vil altid være nogle begrænsninger, som gør mulighederne mindre – men sammen kan vi finde en mulighed for, at et nyt køkken bliver DIT drømmekøkken.

Da valgmulighederne er rigtig mange, kan der komme mange spørgsmål såsom, hvordan køkkenvasken skal se ud, skal køkkenarmaturet være med kogende vand, kan der være en opvaskemaskine, eller hvor skal køleskabet og komfuret placeres. Vesterled VVS anbefaler derfor, at det altid er godt at have en professionel med på råd, og det kan vi hjælpe med.

I mange lejligheder, især i København er der gaskomfur, det kræver en gasmåler og rør til komfuret. Det kan gøre mulighederne mindre for, hvad der kan lade sig gøre i et nyt køkken. Ved at planlægge og se slutproduktet på forhånd, kan disse problemer mindskes/fjernes, og der kommer derfor ingen ubehagelige overraskelser.

Få et godt tilbud

 • Hidden
 • Upload dine filer her
  Accepterede filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max. fil størrelse: 8 MB, Max. antal filer: 10.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  ★★★★★

  Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

  Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
  Lisa Levin
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefale Vesterled VVS

  Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
  Thomas Kruse-Olsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

  Kan varmt anbefales
  Kurt Andersen
  via Google