NYT badeværelse

vi kan tage os af hele entreprisen

Bliv ringet op

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Badeværelset som rum

Badeværelset er et meget vigtigt rum. Det er derfor af stor betydning, at du får den bedste start på badeværelsesprojektet.

Hele entreprisen med nyt badeværelse

Står du og skal have renoveret eller nyt badeværelse, kommer du trygt igennem projektet med Vesterled VVS i hånden. Vi tilbyder vores ekspertise og viden om indretning og materialer. Vi har kompetente samarbejdspartnere, så vi står gerne for hele entreprisen fra A-Z.

Vesterled VVS har mange års erfaring med VVS arbejde på badeværelset. Derfor vejleder vi dig i en retning, hvor dine behov tages i betragtning, fx hvilket toilet er mest energivenligt og praktisk eller hvilket brusesæt, der vil passe bedst til husstandens behov. Vi stræber hele tiden efter at være på forkant med nye løsninger og materialer både for små og store badeværelser. Derfor er vi eksperter i at få det optimale ud af badeværelset uanset størrelsen. Badeværelser er nemlig ikke bare et ‘nødvendighedsrum’, men er efterhånden mere blevet et velværerum, hvor du både starter og slutter din dag. Derfor er det vigtigt, at VVS’en og indretningen er i orden, og det kan vi hjælpe dig med.   

Klik her for at komme til vores kontaktformular.

Vores passion er at give dig et nyt badeværelse

Hos Vesterled VVS elsker vi at lave nyt badeværelse. Alt lige fra udskiftning af toilet, brusebade, håndvaske, batterier og vaskemaskiner er noget, vi ikke kan få for meget af. Derudover er vores samarbejdspartnere lige så passionerede omkring deres del af et nyt badeværelse. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig, uanset om du skal totalrenovere eller have nyt badeværelse.  

Hvis du kun skal have udskiftet et komponent, kan du læs mere om faste priser og montering af:

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine muligheder, så vi sammen kan skabe et nyt badeværelse, der passer til dine behov. Kontakt os på tlf. 4054 0301, e-mail info@vesterledvvs.dk, eller udfyld formularen her på siden. Vi holder til i Brøndby, men servicerer hele København og Vestegnen.

Få et godt tilbud

 • Hidden
 • Upload dine filer her
  Accepterede filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max. fil størrelse: 8 MB, Max. antal filer: 10.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  ★★★★★

  Jeg har været meget tilfreds med Vesterled VVS

  Jeg har fået god vejledning, pænt udført arbejde og behagelig kundetilgang.
  Lisa Levin
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefale Vesterled VVS

  Vi har haft en stor vandskade i både badeværelse og på vores gæstoilet, så det har været en stor fornøjelse at få hjælp af Vesterled VVS til at få det fixet. De har overholdt alle aftaler, været en god sparringspartner og har leveret et super godt resultat.
  Thomas Kruse-Olsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udfører vvs arbejdet grundigt til aftalt tid og rimelige priser

  Kan varmt anbefales
  Kurt Andersen
  via Google